Aşağı Düzmeydan İlkokulu
AŞAĞIDÜZMEYDAN KÖYÜ AŞAĞIDÜZMEYDAN KÜME EVLERİ AŞ.DÜZMEYDAN KÖYÜ İLKOKULU SİTESİ AŞ.DÜZMEYDAN KÖYÜ İLKOKULU BLOK NO: 64 TAŞLIÇAY / AĞRI

VİZYON

Model okul-tercih edilen, Bir üst öğrenime daha fazla öğrenci gönderen, Bilimsel düşünen bireyler yetiştiren, Bulunduğu ülkenin, bölgenin ya da ilin en başarılı, Öğrenmeyi öğreten, İyi vatandaş yetiştiren, En iyi teknolojik donanım sahip, Değişime ve gelişime açık, Sosyo-kültürel etkinlikleri ile adından söz ettiren, Öğrenci merkezli, Türk değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştiren, Ulusal ve uluslararası projelerde görev alan öğrencileri yetiştiren, Hayatı yorumlayabilen bireyler yetiştiren, Avrupa Birliği normlarında eğitim veren, Toplumun gereksinimlerine uygun eğitim veren okul olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılâplarına uygun eğitim veren, Milli ve manevi değerlere bağlı bireyler yetiştiren, 21. yüzyılın gereksinimlerine cevap verebilecek donanıma sahip, Milli eğitimin temel amaçlarına uygun eğitim veren, Teknolojik gelişmeleri takip eden, Öğrenmeyi öğreten, Öğrenci merkezli eğitim veren, Çağdaş, yeniliklere açık eğitim veren, Üst öğrenime daha fazla öğrenci göndermek isteyen, Öğrencileri hayata hazırlayan okulumuz; Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı göre ve sorumluluklarını bilen, Özgüven sahibi, Sorumluluk sahibi, Saygılı, Bilgili-becerikli, Bilimsel, eleştirel, sorgulayıcı düşünen, İyi ilişkiler kurabilen, Lider, Dürüst, Sağlam karakterli, Demokratik değerlere sahip, Kültürlü, Hoşgörülü, Ekip çalışmasına yatkın, Katılımcı yönetim sergileyen, Çalışkan bireyler yetiştiren, Kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmektedir.

Öğretim Şekli :Tam gün Birleştirilmiş Sınıf

Tam gün Birleştirilmiş Sınıf